Subscribe Us

Header Ads

Algı Eke Diziler

Algı Eke aslen Artvinlidir. Algı Eke lise eğitimini Cağaloğlu Anadolu Lisesinden mezun olarak tamamladı.


Uzaklarda Arama Izle Film Izle Yabanci Dizi Izle Full Filmleri Izlefilm Izle Yabanci Dizi Izle Full Filmleri Izle Kultur Tukan

Algı Eke 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbulda doğmuştur.

Algı eke diziler. 16 Eylül 1985 yılında doğan oyuncu aslen Artvinlidir ve Gürcistan asıllıdır. Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusu. Boşanmış ailenin çocuğu olan Algı Eke 2013 yılında annesini kaybetmiştir.

Algı Eke kadın Oyuncu Türk. Aslen Gürcü asıllı olup Artvinlidir. İlkokul ve ortaokuldan sonra liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesinde okuyup mezun oldu.

Ekenin rol arkadaşları arasında Servet Pandur Gökhan Soylu ve Özer Arslan da bulunuyor. Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğdu. Başrolde İlker Ayrık ve Algı Ekenin rol aldığı Kızım İçin filmi HD kalitede Avşar Film YouTube kanalında.

Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğdu. Berlinde dramaturji eğitimi alan Algı Eke Baba Ocağı adlı dizi ile oyunculuk hayatına başladı. 16 Eylül 1985 İstanbul doğumlu Algı Eke oyuncudur.

Algı Eke annesini 2013 yılında kaybetti. Fabrika Yapım imzalı dizi için 22 Ocakta sete çıkılması bekleniyor. Türkiyeye dönüş yaptıktan sonra 2008 yılında yayınlanan Baba Ocağı.

18 Ekim 2021 1118. Algı Eke kaç dizi ve filmleri 0 Son olarak yayın hayatı kısa süren Hizmetciler dizisinde Atiye karakterine hayat veren Algı Ekenin kırmızı bikinili paylaşımı olay oldu. Son olarak yayın hayatı kısa süren Hizmetciler dizisinde Atiye karakterine hayat veren Algı Ekenin kırmızı bikinili paylaşımı olay oldu.

Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Biyografisine 12 yıllık kariyerinin detaylarına ve hakkındaki tüm haberlere bak. Algı Ekenin Hayatı Oynadığı Diziler ve Filmler.

Sosyal medya hesabını. Algı Eke kimdir estetiksiz hali nasıldı. Berlinde dramaturji eğitimi alan Algı Eke Baba Ocağı adlı dizi ile oyunculuk hayatına başladı.

Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetti. Yoga zamanı notuyla paylaşım yapan Algı Ekenin hayatı da merak edildi. Algı Eke oynadığı dizi ve filmlerin detaylarına hakkında merak ettiğiniz her şeye Algı Eke rolleri yorumları ve paylaşımları Epikse sayfasından ulaşabilirsiniz.

Başrollerini Zafer Algöz Melek Baykal Emrah Kaman Algı Eke Cihan Ercan Nejat Uygur Alina Boz Nursel Köse ve Necip Memilinin paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Murat Kaman ve. Algı Eke Saatçi Biyografi Kimdir Kaç Yaşında Boyu Nereli Bu biyografi yazımız da sinema ve dizi oyuncusu Algı Eke hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız. Son yıllarda sinemaya ağırlık veren Eke 2002 yılında Kuzenlerim isimli dizi ile oyunculuğa adım atmıştı.

Algı Eke biyografisi doğum tarihi hakkında bilgi Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Algı Eke kimdir biyografisi boyu kaç yaşında ve nerelidir. Galip Derviş adlı dizi ile yıldızı parlayan Algı Eke yeni bir diziyle ekranlara geliyor.

Algı Eke aslen Artvinli Gürcü kökenli bir ailenin kızıdır. Algı Eke yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Oyuncu Algı Eke kendisi gibi oyuncu olan İnan Ulaş Torun ile 2017 haziran ayında sürpriz bir nikahla evlenmişti.

Berlinde bir üniversitede Dramaturji okumuştur. Hemen izlemek için tıklayın. Senden Başka Baba Ocağı Düriyenin Güğümleri Keşanlı Ali Destanı Annem Uyurken gibi yapımlarda farklı roller.

Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur. Türkiyeye dönüşünün ardından ilk olarak Baba Ocağı dizisinde rol almış daha sonra Dürüyenin Güğümleri Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken gibi diziler ile kamera karşısına geçmiştir. Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur.

2008-2009 yılları arasında ekrana gelen Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlayan Algı Eke son olarak Hizmetçilerde rol almıştı. Algı Eke filmleri ve dizileri. Algı Eke 2020 yılında ise yeniden dizilere dönüyorKanal D için hazırlanan Hizmetçiler isimli yapımda başrolde yer alan Eke Atiye karakterine hayat verecek.

Daha sonra Dürüyenin Güğümleri Keşanlı Ali Destanı ve Anne. Algı Eke Kimdir Kaç Yaşında Algı Eke Nin Rol Aldığı Diziler Filmler Neler Algı Eke Evli Mi En son algı eke haberleri anında burada. Eke aslen Artvinli ve Gürcü asıllıdır.


Kacma Birader 04 Mart 2016 Cuma Vizyon Filmi Kacmabirader Sinema Movie Film Zafer Algoz Melek Baykal Emrah Kaman Algi Ek Film Komedi Filmleri Sinema


Dizilerin Final Tarihi Belli Oldu Hangi Diziler Bitiyor Hangileri Sezon Finaline Giriyor Ayrintili Bilgileri Bio Daki Yazimizd Movie Posters Movies Poster


Gulumse Yeter La Sonrisa Es Suficiente Mi Novela Subtitulada Series Y Novelas Series Completas En Espanol Novelas


Son Ders 2008 7 1 Film Buff Movie Covers I Movie


Mi Novela Subtitulada Series Y Novelas Turcas Subtituladas Al Espanol Series Y Novelas Series Completas En Espanol Novelas


Hayatimin Aski La Apuesta De Mi Vida Mi Novela Subtitulada Series Y Novelas Novelas Series Completas En Espanol


Savas Ekinmertdaymaz Hayat Sevince Guzel 7 Turkish Actors Movie Tv Actors


Pin En Es Series De Television Turcas Y Actores


1001 Tv Hizli Ve Guvenilir Tv Haberciligi Fotograf Hayat Tv Dizileri


Hizmetciler Dizisi Oyuncu Basvurulari Hizmetci Marti Ni Kanal


1001 Tv Hizli Ve Guvenilir Tv Haberciligi Hayat Fotograf Unluler


Algi Eke Ye Gore Evden Cekilen Diziler Basarili Olmadi Sinema Bilinc Kina


Es Series De Television Turcas Y Actores Panosundaki Pin


Dizi Haberleri Panosundaki Pin


Oyuncu Algi Eke Den Gizli Ask Itirafi Alaturka Online 2021 Ask Unluler Haber


Birol Guven In Tv8 De Yayina Girecek Olan Yeni Dizisi Ayrilsak Da Beraberiz Dreamon Gelinlik Modeli Ile Yayina Giriyor Berna Kara Unluler Evlilik Gelinlik


1001dizi Net Hayat Sevince Guzel Kunyesi Algi Eke Ekin Mert Daymaz Burak Celik Hayat


Derya Alabora Bulent Emrah Parlak Ve Algi Eke Ayni Dizide Bulustu Tv Dizileri Tv Parlak


Pin On Film Dizi Haber Instagram

Posting Komentar

0 Komentar